Squashen

Reserveren
Reserveer hier je squashbaan bij De Scheg. Een reservering voorafgaand aan je bezoek is verplicht en kan vanaf 14 dagen van te voren. Doordeweeks tot 16.45 uur en in het weekend hanteren we een daltarief. Vanaf 16.45 uur betaal je doordeweeks het reguliere tarief. 

Heb je geen pas en speel je samen met een abonnementhouder, dan ben je een ‘introducé’. De introducé reserveert de squashbaan en betaald bij de kassa. De abonnementhouder kan de pas laten afwaarderen bij de receptie en hoeft niet te reserveren.

Hebben beide squashers een abonnement, dan reserveert 1 van beide. Beide passen worden bij de receptie afgewaardeerd. Toon je reserveringsbevestiging en squashpas bij de receptie.

Annuleren
Reserveringen kunnen uiterlijk tot 8 uur voor aanvang online worden geannuleerd of gewijzigd, daarna is niet mogelijk. Ga naar Mijn Sportbedrijf Deventer om vervolgens in jouw account onder “Mijn actieve producten” je reservering te annuleren. Bij pashouders wordt het tegoed teruggestort op de kaart. Bij een te late annulering vervalt het bezoek van de meerbezoekenkaart. Bij losse tickets is de reservering tot maximaal 2 maanden vanaf aanschafdatum te verplaatsen. Daarna vervalt de mogelijkheid tot omboeking. Er vindt geen restitutie plaats.

Corona update
Lees hier voor vertrek onze Corona update door, met o.a. bezoekersvoorschriften en een antwoord op de meest gestelde vragen.